Testimonials module

“Izmantojiet aukstu (~5°C) pienu ar vismaz 3% olbaltumvielu saturu, lai nodrošinātu optimālu “cappuccino” pagatavošanu. Atbilstoši savai gaumei var izmantot arī pilnpienu vai vājpienu.”

Kafijas meistars

“Lai ilgāk saglabātu nopirkto kafiju svaigu, pārliecinieties, ka to uzglabājat pareizi. Slēgtā burciņā un tumšā plauktā!”

Kafijas Meistars

“Izmantojiet aukstu (~5°C) pienu ar vismaz 3% olbaltumvielu saturu, lai nodrošinātu optimālu “cappuccino” pagatavošanu. Atbilstoši savai gaumei var izmantot arī pilnpienu vai vājpienu.”

Kafijas meistars

“Lai ilgāk saglabātu nopirkto kafiju svaigu, pārliecinieties, ka to uzglabājat pareizi. Slēgtā burciņā un tumšā plauktā!”

Kafijas Meistars

“Veiciet regulāras apkopes kafijas iekārtām, lai tās kalpotu Jums gadiem! Un baudi labu kafiju ik dienu!”

Kafijas meistars

“Lai ilgāk saglabātu nopirkto kafiju svaigu, pārliecinieties, ka to uzglabājat pareizi. Slēgtā burciņā un tumšā plauktā!”

Kafijas Meistars

“Veiciet regulāras apkopes kafijas iekārtām, lai tās kalpotu Jums gadiem! Un baudi labu kafiju ik dienu!”

Kafijas meistars

“Lai ilgāk saglabātu nopirkto kafiju svaigu, pārliecinieties, ka to uzglabājat pareizi. Slēgtā burciņā un tumšā plauktā!”

Kafijas Meistars

“Izmantojiet aukstu (~5°C) pienu ar vismaz 3% olbaltumvielu saturu, lai nodrošinātu optimālu “cappuccino” pagatavošanu. Atbilstoši savai gaumei var izmantot arī pilnpienu vai vājpienu.”

Kafijas meistars

“Veiciet regulāras apkopes kafijas iekārtām, lai tās kalpotu Jums gadiem! Un baudi labu kafiju ik dienu!”

Kafijas meistars